Dammers Slow Movement

CREATIEVE FOTOGRAFIE

Expositie: Gemeentehuis Halderberge, Parklaan 15, Oudenbosch


18 september - 1 november 2018"Het is een vraag die niet zo snel gesteld wordt: wie ben je en waarom dam je eigenlijk? Het is min of meer de rode draad van dit portrettenboek, waarin twintig dammers in beeld zijn gebracht, met foto’s en verhalen. Vertrekpunt is de parallel tussen het dammen en de zogenoemde slow movement – een mondiale beweging waarbij de kunst van ‘langzaam zijn’ centraal staat. Om wijselijk te kunnen besluiten wat goed is en wat niet, wat noodzakelijk is, hoeveel en wanneer.


Tessa Persijn-De Bie fotografeerde een divers pluimage aan dammers: Wouter van Beek, Ton Sijbrands, Johan Konings, Daniëlla de Vos en nog zestien anderen. De teksten zijn samengesteld door Martin de Wolf, zelf ook dammer, op basis van interviews die hij afnam met diezelfde dammers. Veel interviews duurden één of twee uur, met een uitschieter naar acht uur. Waarmee duidelijk wordt dat dammers de tijd nemen."


Te koop bij www.bol.com voor € 18,75De artprints van verschillende dammers worden op 30x30 cm aangeboden in een maximale oplage van 100 stuks. Inclusief certificaat van echtheid.

€ 60,- per artprint.


Stuur een mail en u ontvangt het aankoopformulier, hierop maakt u de portretkeuze.

Twee-Eiig | Creatieve Fotografie

 

Tilburg

tweeeiig@gmail.com

06 - 13 10 16 57

Tessa Persijn-de Bie


  • Beeldend Kunstenaar
  • Artistiek Fotograaf
  • Docent Beeldende Kunst


CREATIEVE FOTOGRAFIE

© Copyright 2010-2018. Alle rechten voorbehouden.